fbpx

Jij wil nóg beter schrijven. Jouw tone of voice ontwikkelen en versterken, voor originele teksten die unmistakenably yours zijn.

Dat is mooi, want ik laat je zien hoe jij opvalt, je onderscheidt, en de juiste type klant aantrekt. Met jouw woorden.

Dit gesprek is voor jou, wanneer de fundering van jouw onderneming staat en het jou absoluut niet aan ambitie en ervaring ontbreekt. 

Maar jij wil verder. Je bent erop gebrand om jouw skills tot het volgende niveau te ontwikkelen voor meer resultaten met jouw teksten.

Lotte van den Broek 1 op 1 gesprek content call strategie teksten schrijven

Tijdens deze call bespreken we:

📣 Jouw huidige strategie en waar jij kansen laat liggen. Wat houdt jij nog binnen, wat hoort jouw doelgroep nog niet van jou? Spreek jij op dit moment, met jouw content, wel de juiste klant aan?
 
📣 Waar jij tegenaan loopt en de achterliggende reden. Waar komt die gebrek aan inspiratie vandaan? Waarom slaat bepaalde content minder goed aan? 
 
📣 Jouw valkuilen en verbeterpunten. Waar ben jij ontzettend goed in, maar zien we nog niet genoeg? Wat kan jij nog leren, welke schrijfskills mag jij verder ontwikkelen voor meer resultaten?
 
📣 Welke potentie ik bij jou tussen de regels lees. Ik vertel je wat jij nodig hebt voor het schrijven van originele teksten en het ontwikkelen van jouw unieke schrijfstijl.
 
 

Vraag hier een sessie aan

Ik werk per trajectronde met 5 ondernemers 1 op 1. Deze sessie is gratis, maar uit alle aanvragen maak ik een selectie.

Lots of Marketing Contentstrategie Teksten schrijven pit power fun social media marketing
Masterclass badass writing ondernemers zzp-er contentstrategie social media

Kiri, Oh Baby Photography: “Binnen een week na de start van onze samenwerking had ik 5 nieuwe klanten op de planning staan. En de maanden die daarop volgden had ik een recordomzet waar ik eerder alleen van had kunnen dromen!”

Maar het allerbelangrijkste; Lotte leerde mij om mijn waarden te ontdekken en deze om te zetten naar een van de belangrijkste aspecten in mijn teksten, waardoor ik weer plezier kreeg in het schrijven en oprechte verbinding vond met mijn ideale klant.

Voor iedere ondernemer die op zoek is naar meer diepgang in haar bedrijf zou ik willen zeggen; DOEN, zo’n traject met Lotte. Je toekomstige zelf zal je bedanken!

Karlijn Kwint, Vogelvrij Ondernemen: “Ik heb nog nooit zó snel zo veel aanmeldingen binnengekregen bij een lancering! “

Lotte heeft me geholpen om de teksten voor de lancering van mijn online challenge 10x krachtiger te maken dan dat mij zelf lukte.

Ik kan leuk schrijven, maar als ik iets ga aankondigen of een webpagina wil vullen heb ik vaak de neiging om in mijn teksten praktisch en feitelijk te blijven.

Lotte wist me zo te begeleiden dat er veel meer vuur en pit in mijn teksten kwam, zonder dat ik mijn eigen manier van communiceren verloor.

Ik ben ontzettend blij met haar hulp en feedback, en merk direct het effect: ik heb nog nooit zó snel zo veel aanmeldingen binnengekregen bij een lancering! 

Karlijn Kwint Vogelvrij Ondernemen

Skip deze call maar als:

🙅🏻‍♀️ Jij op zoek bent naar een one size fits all-oplossingen of quick fixes. Ik geloof niet in de absolute oplossing voor iedereen.
🙅🏻‍♀️ Krachtige en originele teksten zijn het effectiefst wanneer het schrijven bij jou en jouw groeiproces past.
🙅🏻‍♀️ De basis van jouw onderneming nog in de startblokken staat. Een onderneming is continu in ontwikkeling, maar ik ben geen businesscoach. 😉
🙅🏻‍♀️ Je net komt kijken op Instagram. Ik ken een hoop Instastrategen die je beter
🙅🏻‍♀️ Jijzelf niet onderdeel bent van je branding (webshops, organisaties zonder één duidelijk gezicht). Sorry, ik kan niet iedereen helpen ;).
🙅🏻‍♀️ Bij alleen al het idee van teksten schrijven alle levensenergie uit jou verdwijnt. Ik wakker graag vlammetjes aan, maar zonder een klein vuurtje geen fireworks.
🙅🏻‍♀️ Je het wel prima vindt, die doorsnee teksten. 😉
 
 

Kortom: je bent een visiegedreven ondernemer, maar die teksten van jou kunnen krachtiger, origineler, sassy’er, scherper, meer eigen worden.

Dit is geen ‘3 gratis tips en succes ermee’call, maar ook geen salesgesprek.

We moeten het beiden ‘voelen’, anders ontstaan er geen mustreads ;). Dus als een samenwerking voor ons niet meant to be is, weet dat ik met jou meekijk wat jij nodig hebt.

We gaan het wel serieus over jouw groeistap in copy hebben. En als een samenwerking júist wel is wat jij nodig hebt, weet dat er immens veel groei en power in de planning staat ;):

 
"Je hebt mij veel meer kracht in mijn teksten laten geven. Dat is niet vergelijkbaar met het toepassen van een social mediastrategie, dat gaat zoveel verder."
Maaike de Vogel Lenora Solutions
Maaike de Vogel
Lenora Solutions