fbpx

Dit gesprek is voor jou wanneer de fundering van jouw onderneming staat, en het jou absoluut niet aan ambitie en ervaring ontbreekt. Je draagt verantwoordelijkheid voor je business: jij hebt het (hier en daar met hulp) tot zover gebracht, en je gaat het naar nog grotere hoogten brengen.

Want jij wil je naam, je business als een olievlek verder verspreiden. Je bent erop gebrand om jouw schrijfskills tot weer een hoger niveau te ontwikkelen, zodat je meer conversies realiseert van gekwalificeerde leads.

Tijdens deze call laat ik je zien waar jij kansen laat liggen en wat de mogelijkheden zijn, wanneer je jouw unieke toon en ‘things to write and talk about’ hebt gevonden.

Lots of Marketing Coaching Feedback teksten
Lots of Marketing Copywriting voor experts businesscoaches
Lots of Marketing Coaching Feedback teksten Content

Tijdens deze call bespreken we:

📣 Wat missen jouw teksten… Is het jouw energie, personality, of zijn het originele invalshoeken? Wat houdt jij nog binnen, wat hoort jouw doelgroep nog niet van jou? Spreek jij op dit moment, met jouw content, wel de juiste klant aan?
 
📣 Waar jij tegenaan loopt en de achterliggende reden. Waar komt dat gebrek aan inspiratie vandaan? Waarom slaat bepaalde content minder goed aan? 
 
📣 Jouw valkuilen en verbeterpunten. Waar ben jij ontzettend goed in, maar zien we nog niet genoeg? Wat kan jij nog leren, welke schrijfskills mag jij verder ontwikkelen voor meer resultaten?
 
📣 Welke potentie ik bij jou tussen de regels lees. Ik vertel je wat jij nodig hebt voor het schrijven van originele teksten en het ontwikkelen van jouw unieke schrijfstijl.
 

Ik ben bloedeerlijk tegen je. Zijn jouw teksten the real deal or a big snooze? Welke blinde plekken heb jij nog en wat heb je ervoor nodig om grotere resultaten te realiseren?

Lotte van den Broek Lots of Marketing Traject Review
Masterclass badass writing Badass teksten schrijven
Lots of Marketing Contentstrategie Teksten schrijven pit power fun social media marketing
Lotte van den Broek Lots of Marketing Traject Review
Lots of Marketing Contentstrategie Teksten schrijven pit power fun social media marketing

Yes, dit is (ook) de button die je moet hebben om een sessie met mij aan te vragen:

Kiri, Oh Baby Photography: “Binnen een week na de start van onze samenwerking had ik 5 nieuwe klanten op de planning staan. En de maanden die daarop volgden had ik een recordomzet waar ik eerder alleen van had kunnen dromen!”

Karlijn Kwint, Vogelvrij Ondernemen: “Ik heb nog nooit zó snel zo veel aanmeldingen binnengekregen bij een lancering! “

 

Karlijn Kwint Vogelvrij Ondernemen

Skip deze call maar als:

🙅🏻‍♀️ De basis van jouw onderneming (aanbod, doelgroep, eerste klanten) nog in de startblokken staat. Dan raad ik je aan om eerst met een businesscoach te gaan samenwerken. Ik kan je wel goed helpen als je een switch hebt gemaakt of gaat maken in doelgroep, aanbod of positionering.
🙅🏻‍♀️ Jij op zoek bent naar een one size fits all-oplossingen of quick fixes. Ik geloof niet in de absolute oplossing voor iedereen. Krachtige en originele teksten zijn het effectiefst wanneer het schrijven bij jou en jouw groeiambities past.
🙅🏻‍♀️ Je net komt kijken op Instagram of een ander social media-kanaal.
🙅🏻‍♀️ Jijzelf niet onderdeel bent van je branding (webshops, organisaties zonder één duidelijk gezicht). Sorry, ik kan niet iedereen helpen ;).
🙅🏻‍♀️ Bij alleen al het idee van teksten schrijven alle levensenergie uit jou verdwijnt. Ik wakker graag vlammetjes aan, maar zonder een klein vuurtje geen fireworks.
🙅🏻‍♀️ Je het wel prima vindt, die doorsnee teksten. 😉
 
 

Kortom: je bent een ervaren ondernemer en je barst van de visie en persoonlijkheid, maar die teksten van jou kunnen krachtiger, origineler, sassy’er, scherper, meer eigen worden.

Dit is geen ‘gratis strategiecall’ of ‘inspiratiesessie’.

Maar ik ga je ook niet overhalen om met mij te gaan samenwerken. Dus als een samenwerking voor ons niet meant to be is, weet dat ik met jou meekijk wat jij wél nodig hebt.

We gaan het wel serieus over jouw groeistap in copy hebben. En als een samenwerking de nodige start is voor jouw copywriting adventure, voorzie een hoop potentiële klanten die je van je af moet meppen ;).

 

deze copy badasses gingen je ook voor

Suzanne van Schaik

Suzanne van Schaik, Businesscoach: “Jouw adviezen op mijn teksten en strategie hebben absoluut bijgedragen aan mijn zichtbaarheid en positionering.

Toen de deadline van mijn event en mijn eenmalig aanbod naderde, overtuigde je mij om daar nog even een paar posts volledig aan te wijden. Die bleken het vruchtbaarst; beide lanceringen zijn uitverkocht.

Ik benoem vaak: ‘strengthen your strenghts’. Ik was heel benieuwd naar jouw ideeën voor mij en wat ik van je kon leren. Zo liet je me ook zien hoe ik de lezer meeneem naar het punt dat ik wil maken, gaf me goede suggesties voor titels, ‘attention grabbers’  en hoe ik het verhaal rondmaak.

Ps: je gaf me ook goede tips wanneer ik weer eens over de 2200 tekens zat, bedankt daarvoor 😉.

"Je hebt mij veel meer kracht in mijn teksten laten geven. Dat is niet vergelijkbaar met het toepassen van een social mediastrategie, dat gaat zoveel verder."
Maaike de Vogel Lenora Solutions
Maaike de Vogel
Lenora Solutions