fbpx

LOTS OF SUPER AWESOME CONTENT-TIPS

Ontvang tips op het gebied van social media, SEO, contentcreatie plús freebies voor een next level contentstrategie!

Geen dagelijkse of wekelijkse mail, geen lokkertjes naar mijn website. Alleen pure inspiratie!

Ontvang nu het gratis e-book: Get Social! Insta voor je Business

No worries, ik mail je alleen als ik echt iets waardevols wil delen en je kunt je ieder moment uitschrijven :)

Maak kans op een gratis content inspiratiesessie

Top dat je interesse hebt in een gratis inspiratiesessie van 30 minuten!

Ik help ondernemers met het aanscherpen van hun contentstrategie zodat zij nóg meer resultaten uit hun social media-kanalen en website halen. Veel ondernemers lopen vast op welke content zij moeten delen of krijgen weinig interactie op hun huidige berichten. Geen interactie betekent vaak geen aanleiding tot verkoop of nieuwe klanten!

Daarom heb ik deze inspiratiesessies ontwikkeld. Ik geef ondernemers concrete tips zodat zij meer uit hun strategie halen en nu echt resultaten gaan boeken. Hiervoor selecteer ik iedere maand 5 ondernemers.

Als je geselecteerd bent voor een strategiesessie neem ik contact met je op om een telefoonafspraak in te plannen. Ter voorbereiding vraag ik je het onderstaand formulier in te vullen zodat ik jou tijdens het gesprek concrete feedback kan geven.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw antwoorden! Deze blijven uiteraard privé.

Ervaringen

Dewi van Deurzen De Kracht van Content

DEWI VAN DEURZEN,
KRACHT VAN CONTENT

Lotte is dé aangewezen persoon om te benaderen als je hulp nodig hebt met je content creatie en je social media.

Ze is ontzettend enthousiast, denkt heel goed met je mee en geeft praktische tips, die je direct kunt toepassen. Dankzij Lotte zit ik weer vol energie en inspiratie om weer aan de slag te gaan met mijn social media!

Mariska Moerman, Lifecoach

MARISKA MOERMAN,
LIFECOACH

Samen met Lotte een leuk gesprek gehad over mijn socials. Lotte is hierin heel spontaan en bruist van de nieuwe ideeën en inspiratie.

Na slechts een uurtje sparren met haar, was ik in staat om weer urenlang te vlammen aan mijn eigen projecten. Echt heel fijn!

Tara van der Ven, thee met Tara

TARA VAN DER VEN,
THEE MET TARA

Na een kort gesprek met Lotte heb ik al enorm veel ideeën en inspiratie gekregen om aan de slag te gaan met mijn business. Lotte luistert goed en geeft meteen handige tips waar je direct mee aan de slag kan. Ik vind het erg belangrijk dat een gesprek zorgt voor structuur, nou dan ben je bij Lotte aan het goede adres!

Niet alleen is haar kennis hartstikke waardevol, ze is ook nog eens een super lieve en gezellige vrouw!

Ook geïnspireerd worden?

Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag of we een match zijn!

Lots of Marketing Contentstrategie Social Media Online Marketing Content Website

Ook geïnspireerd worden?

Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag of we een match zijn!

Formulier niet zichtbaar?
Stuur een berichtje naar lotte@lotsofmarketing.nl of 06-29010380.

Deze website maakt gebruik van cookies om de diensten en functies aan te kunnen bieden en de gebruikservaring te verbeteren. Bekijk hier de privacyverklaring.