fbpx

LOTS OF SUPERGAVE CONTENT-TIPS

Ontvang tips voor jouw content- en social mediastrategie. Inspiratie en humor gegarandeerd.

CADEAUTJE: mijn e-book "Daarom werkt jouw contentstrategie niet, suffie"

No worries, ik mail je alleen als ik echt iets waardevols wil delen en je kunt je ieder moment uitschrijven :)

Maak kans op een gratis content inspiratiesessie

Jij wil groeien. Groter bereik, meer volgers, bezoekers, KLANTEN. Ik vertel je in 1 sessie wat jij moet doen om jouw contentstrategie aan te scherpen voor méér resultaten uit jouw socials en website.

Na een sessie (30 min), weet jij welke volgende stappen jij moet zetten voor een effectieve online strategie, die bij jou past. Hiervoor selecteer ik iedere maand 5 ondernemers.

Als je geselecteerd bent voor een strategiesessie, neem ik contact met je op om een telefoon- of videoafspraak in te plannen. Om jou zo concreet mogelijk feedback te kunnen geven, vraag ik je het onderstaand formulier in te vullen.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw antwoorden (deze blijven uiteraard privé)!

Ervaringen

Dewi van Deurzen De Kracht van Content

DEWI VAN DEURZEN,
KRACHT VAN CONTENT

Lotte is dé aangewezen persoon om te benaderen als je hulp nodig hebt met je content creatie en je social media.

Ze is ontzettend enthousiast, denkt heel goed met je mee en geeft praktische tips, die je direct kunt toepassen. Dankzij Lotte zit ik weer vol energie en inspiratie om weer aan de slag te gaan met mijn social media!

Mariska Moerman, Lifecoach

MARISKA MOERMAN,
LIFECOACH

Samen met Lotte een leuk gesprek gehad over mijn socials. Lotte is hierin heel spontaan en bruist van de nieuwe ideeën en inspiratie.

Na slechts een uurtje sparren met haar, was ik in staat om weer urenlang te vlammen aan mijn eigen projecten. Echt heel fijn!

Tara van der Ven, thee met Tara

TARA VAN DER VEN,
THEE MET TARA

Na een kort gesprek met Lotte heb ik al enorm veel ideeën en inspiratie gekregen om aan de slag te gaan met mijn business. Lotte luistert goed en geeft meteen handige tips waar je direct mee aan de slag kan. Ik vind het erg belangrijk dat een gesprek zorgt voor structuur, nou dan ben je bij Lotte aan het goede adres!

Niet alleen is haar kennis hartstikke waardevol, ze is ook nog eens een super lieve en gezellige vrouw!

“Lotte is dé aangewezen persoon om te benaderen als je hulp nodig hebt met je contentcreatie en je social media.

“Niet alleen is haar kennis hartstikke waardevol, ze is ook nog eens supergezellig!

Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag wat jij moet doen voor meer online conversies (waarbij je juist jezelf bent)

Ik ben niet klaar om in mijzelf of mijn business te investerenIk kan tot €997 investeren voor een effectieve content- en social mediastrategie die bij mij en mijn onderneming pastIk wil meer, en kan tot €1.497 investeren om mijn dromen en doelen te bereiken

Lots of Marketing Contentstrategie Social Media Online Marketing Content Website
Tessa de Vries fotografie

Ook geïnspireerd worden?

Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag wat jij nodig hebt voor meer groei!

Ik ben niet klaar om in mijzelf of mijn business te investerenIk kan tot €997 investeren voor een effectieve content- en social mediastrategie die bij mij en mijn onderneming pastIk wil meer, en kan tot €1.497 investeren om mijn dromen en doelen te bereiken

Formulier niet zichtbaar?
Stuur een berichtje naar lotte@lotsofmarketing.nl of 06-29010380.

Deze website maakt gebruik van cookies om de diensten en functies aan te kunnen bieden en de gebruikservaring te verbeteren. Bekijk hier de privacyverklaring.