fbpx

LOTS OF SUPERGAVE CONTENT-TIPS

Ontvang tips voor jouw content- en social mediastrategie. Inspiratie en humor gegarandeerd.

CADEAUTJE: mijn e-book "Daarom werkt jouw contentstrategie niet, suffie"

No worries, ik mail je alleen als ik echt iets waardevols wil delen en je kunt je ieder moment uitschrijven :)

Maak kans op een gratis NEXT STEP IN CONTENT-CALL

Je kan prima schrijven. Goed zelfs, durf je misschien wel te zeggen.

Dus waar schort het nog aan? Wil je meer potentiële klanten in actie brengen met jouw woorden? Trek je nog onvoldoende het juiste type klant aan? Onderscheid jij je nog niet genoeg van jouw branchegenoten?

Komt verdraaid goed uit, want mijn eigenaardige talent is zien waar het bij jou nog aan schort.⁣

Deze call is voor ondernemers die niet net komen kijken, maar wel snakken naar iemand die zegt wáár die verbeterpunten liggen, en wat ze moeten doen voor meer resultaten.⁣

In februari nog 2 sessies beschikbaar

Voor deze niet alleen gezellige, maar ook extreem waardevolle call van een half uur selecteer ik maandelijks maximaal 5 deelnemers. Mijn tijd is kostbaar en die van jou ook, dus doe ik deze sessie alleen met ondernemers met wie ik verwacht goed wat meters te kunnen maken.

Aan het einde van de sessie tolt je hoofd een beetje en zie je ineens (strategische) mogelijkheden voor je content waar je zelf nooit achter was gekomen.

Zie ik zoveel mogelijkheden en potentie in jouw business, dat ik zeker weet dat je met jouw copywriting skills en mooie missie meer resultaten bereikt als wij gaan samenwerken? Dan kun je er op vertrouwen dat ik een passend aanbod doe.

Als je geselecteerd bent voor een call, neem ik contact met je op om een telefoon- of videoafspraak in te plannen. Om jou zo concreet mogelijk feedback te kunnen geven, vraag ik je het onderstaand formulier in te vullen.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw antwoorden (deze blijven uiteraard privé)!

Ervaringen

Dewi van Deurzen De Kracht van Content

DEWI VAN DEURZEN,
KRACHT VAN CONTENT

Lotte is dé aangewezen persoon om te benaderen als je hulp nodig hebt met je content creatie en je social media.

Ze is ontzettend enthousiast, denkt heel goed met je mee en geeft praktische tips, die je direct kunt toepassen. Dankzij Lotte zit ik weer vol energie en inspiratie om weer aan de slag te gaan met mijn social media!

Mariska Moerman, Lifecoach

MARISKA MOERMAN,
LIFECOACH

Samen met Lotte een leuk gesprek gehad over mijn socials. Lotte is hierin heel spontaan en bruist van de nieuwe ideeën en inspiratie.

Na slechts een uurtje sparren met haar, was ik in staat om weer urenlang te vlammen aan mijn eigen projecten. Echt heel fijn!

Tara van der Ven, thee met Tara

TARA VAN DER VEN,
THEE MET TARA

Na een kort gesprek met Lotte heb ik al enorm veel ideeën en inspiratie gekregen om aan de slag te gaan met mijn business. Lotte luistert goed en geeft meteen handige tips waar je direct mee aan de slag kan. Ik vind het erg belangrijk dat een gesprek zorgt voor structuur, nou dan ben je bij Lotte aan het goede adres!

Niet alleen is haar kennis hartstikke waardevol, ze is ook nog eens een super lieve en gezellige vrouw!

“Lotte is dé aangewezen persoon om te benaderen als je hulp nodig hebt met je contentcreatie en je social media.

“Ik volgde Lotte al een tijdje en ik werd telkens weer geprikkeld door haar humor en enthousiasme. Daarnaast kan zij zelf retegoed schrijven. Niet alleen is haar kennis hartstikke waardevol, ze is ook nog eens supergezellig!

Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag wat jij moet doen voor meer online conversies (waarbij je juist jezelf bent)

  Het is niet alleen waardevol en een gezellig halfuurtje, maar ik druk ook je neus op de feiten. Ik vertel je waar jij kansen laat liggen.

  Ook geïnspireerd worden?

  Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag wat jij nodig hebt voor meer groei!

  Lots of Marketing Contentstrategie Social Media Online Marketing Content Website
  Tessa de Vries fotografie

  Ook geïnspireerd worden?

  Vul onderstaand formulier in, dan kijk ik graag wat jij nodig hebt voor meer groei!

   Bekijk meer info op de pagina: Teksten Schrijven als een Badass

   Formulier niet zichtbaar?
   Stuur een berichtje naar lotte@lotsofmarketing.nl of 06-29010380.

   Deze website maakt gebruik van cookies om de diensten en functies aan te kunnen bieden en de gebruikservaring te verbeteren. Bekijk hier de privacyverklaring.